Tjänster
Mönster och illustration

Andtbacka Design erbjuder mönsterdesign och illustrationstjänster för företag och kommuner. Skräddarsydda visuella element i form av logon, mönster och illustrationer fungerar imagehöjande för små och stora företag och kan tillämpas på bland annat textil, trycksaker och skyltning. I nära samarbete med underleverantörer tar vi fram företagsgåvor med det lilla extra.

En del av Andtbacka Designs mönsterproduktion syns i den egna kollektionen av kökstextilier, kuddfodral och börsar i naturmaterial, handtryckta eller producerade i Norden. I sortimentet finns också trycksaker såsom kort.

Uttrycket är stiliserat och grafiskt, med rena linjer och tydliga former, inspirerat av det verkliga livet, naturen och traditionen.

Interiörplanering

I interiörplaneringen ses rummet som en del av en helhet, där alla delar runtomkring, både intilliggande rum och den mänskliga interaktionen, samverkar. Också på detaljnivå är det viktigt att olika komponenter uttrycker samma språk - att textilierna, soffbordet och vasen på något sätt kommunicerar samma sak, kanske genom formspråk, färgsättning eller materialkänsla.

Andtbacka Design tar sig an både privata och offentliga miljöer, tillfälliga och permanenta rum. Processen går via moodboard och skissering till en mer detaljerad planering med specifika förslag på lösningar, förändringar och kompletteringar. En interiörplanering kan innefatta alla delar i rummet, från material, färger och former till produktval, textilplanering, ljussättning och styling.